top of page

WORKSHOP FOR UNWRITTEN BOOKS

Hebarium13.jpg
Hebarium11.jpg

          ET GADEHERBARIUM

Et arbejdende værksted. Et laboratorie for eksperimenter og udvikling. En trio bestående af Helle Vibeke Jensen og Wednesday Architecture; kunstnere, illustratorer og designere, der til denne udstilling er med-komponerende i processen før, under og efter i deres søgen efter nye faglige snitflader.

 

Dagbøger med blade samlet i Tokyo, Kolding og Cape Town. Lamper skabt af pensler, papir og hestehår. Møbler, der både associerer til naturen, historien og funktionen og samtidig udfordrer dem. Vi er nede i materien. Inde i idéen. Ude i eksperimentet. Vi er bevidst landet mellem to stole i et uopdaget genstandsfelt, der kræver et sprog. 

        OFFICINET 

Officinet er iscenesat med skitser, processer og købeklare værker i et helende arbejdsfællesskab mellem en papirkunstner og en arkitektduo, der både skaber unika-møbler og kommercielle designobjekter. Som en samtalesalon mellem fagområder. Som en brobygning mellem konkrete objekter og sfæriske universer og et ambitiøst forsøg på at sætte form på det surreelle, ord på bøger uden tekst og formgive møbler, man ikke kan sidde på.

Hebarium05.jpg

          EXHIBITED AT

Udstillingen fandt sted i aug - sep 2018 OFFICINET Bredgade 661260 København K

Udstilling_Bredgade__10.jpg
Dagenesskum_Foto_Kirstine Autzen.jpg

          Acknowledgements

Støttet af STATENS KUNSTFOND og Grosserer L.F. Foghts Fond

Foto af Kristine Funch og Dorte Krogh

Tekst af Charlotte Juul

Hebarium09.jpg
bottom of page