top of page

WORKSHOP FOR UNWRITEN BOOKS

Hebarium04.jpg

Udstilling på OFFICINET // Et samarbejde mellem WA & Helle Vibeke Jensen 

Et arbejdende værksted. Et laboratorie for eksperimenter og udvikling. En trio bestående af Helle Vibeke Jensen og Wednesday Architecture; kunstnere, illustratorer og designere, der til denne udstilling er med-komponerende i processen før, under og efter i deres søgen efter nye faglige snitflader.

 

Dagbøger med blade samlet i Tokyo, Kolding og Cape Town. Lamper skabt af pensler, papir og hestehår. Møbler, der både associerer til naturen, historien og funktionen og samtidig udfordrer dem. Vi er nede i materien. Inde i idéen. Ude i eksperimentet. Vi er bevidst landet mellem to stole i et uopdaget genstandsfelt, der kræver et sprog. Her må man røre.

 

Officinet er iscenesat med skitser, processer og købeklare værker i et helende arbejdsfællesskab mellem en papirkunstner og en arkitektduo, der både skaber unika-møbler og kommercielle designobjekter. Som en samtalesalon mellem fagområder. Som en brobygning mellem konkrete objekter og sfæriske universer og et ambitiøst forsøg på at sætte form på det surreelle, ord på bøger uden tekst og formgive møbler, man ikke kan sidde på.

 

Det er GADEHERBARIUM – et værksted for uskrevne bøger og abstrakte møbelhybrider. 

Udstillingen fandt sted i aug - sep 2018 

OFFICINET Bredgade 66

1260 København K
 

Støttet af STATENS KUNSTFOND og Grosserer L.F. Foghts Fond

Foto af Kristine Funch og Dorte Krogh

Tekst af Charlotte Juul

Hebarium14.jpg
Hebarium13.jpg
bottom of page